Druhá kniha Medzi jedlom a láskou je o DOMÁCOM KEFÍRE.
Láskyplnom nápoji, ktorý nám zmenil život. Je úžasný a výborný!
A čo je domáci kefír? Kefír je kvasený mliečny nápoj so živými prírodnými kefírovými zrnami, ktorý znovu osídľuje ekosystém vo vnútri čreva, nazývaný „mikrobióm“ s dobrými baktériami, ktoré potrebujeme.
Kefír sa vyrába pomocou kefírového jadra. Kefírové zrná sú výnimočným zdrojom mikróbov, probiotík a iných zdravých zlúčenín. V skutočnosti sa žiadny iný mliečny ferment celkom nevyrovná skutočnému kefíru, pokiaľ ide o mikrobiálnu biodiverzitu .
Je to silný, živý a aktívny nápoj. A o tomto silnom nápoji je táto kniha. Nájdeš v nej teoretickú časť, kde rozprávam o kefíre a kefírovom jadre, tak ako si ešte nepočul a praktickú, kde vysvetľujem všetko podstatné pre prácu s kefírom. Dozvieš sa v nej všetko podstatné pre úspešnú a ľahkú prácu s kefírom.
Kuchárska kniha o domácom kefíre obsahuje až 80 receptov, v ktorých používam kefír alebo výrobky z kefíru. Sú rozdelené do 5 kapitol.
Každý recept je sprevádzaný úvodom, tipom na obmenu receptu, fotkou na celú stranu a citátom, ktoré Vám doprajú kúsok času na zamyslenie.
Ďakujem za Tvoju objednávku a záujem. Veľmi si to cením. Je pre mňa radosťou tvoriť recepty pre každého z Vás. O to väčšiu mám radosť, že som mohla napísať knihu o kefíre. Verím, že Vám prinesie radosť a veľa inšpirácie.
Krásne dobrodružstvo s kefírom Ti prajem!
Poznámka: Ak si praješ ku objednávke aj kefírové jadro, je potrebné ho vložiť do košíka. Ďakujem za pochopenie.
Počet strán: 224 stran
Počet receptov: 80
Hmotnost: 1.1 Kg
Rozmery: 26 x 20,5 x 2,3 cm
ISBN: 978-80-973440-1-6
Dátum vydania: 29.09.2022
Kategória: | Kuchárska kniha |
---|