Kefírové jadro

Vyrob si sám kvalitný a probiotikmi nabitý kefír vďaka kefírovému jadru. 

 

KEFÍROVÉ JADRO POSIELAM IBA KU KNIHE NA MOJOM ESHOPE, NIE SAMOTNÝ.

 

Poznámka: v PREDPREDAJI mojej kuchárskej knihy Medzi jedlom a láskou, Domáci kefír  Ti  rada pribalím kefírové jadro zadarmo, len je potrebné napísať to do poznámky v objednávke.  

€2
Skladom

Denne ma kontaktuje veľa ľudí ohľadom kefíru a kefírového jadra. Tak som sa rozhodla, že v symbolickej cene Vám ho rada pribalím k mojej knihe. Cena je symbolická. Stačí, ak si ho vložíš do košíka a za pár dní si môžeš doma vychutnávať silu prírodných probiotík a užasnú chuť domáceho kefíru.

K jednej objednávke pribalím len jednu dávku kefírového jadra a balím ho IBA ku knihe, nie samotný.

Keďže je o kefírové jadro veľký záujem, môže sa doba dodania celej objednávky predĺžiť o tri až sedem pracovných dní. 

Doma pijeme náš domáci kefír už štyri roky a poviem ti, je to bomba. Kefír má veľa zdravotných účinkov, je to výborné a bohaté probiotikum. V mojej knihe Medzi jedlom a láskou mám viacero receptov s kefírom a celá druhá kniha je o kefíre. 

Mliečny kefír je nápoj, ktorý sa vytvorí kvasením kefírovej kultúry a jeho hlavnou zložkou potravy je mliečny cukor laktóza, ktorý konzumuje počas fermentácie, a tak ju rozkladá.  Domáci kefír v sebe obsahuje veľké množstvo probiotických kultúr a prospešných kvasiniek, ktoré spoločne vytvárajú priaznivé prostredie pre našu črevnú mikroflóru. Tým vieme posilniť náš imunitný systém, trávenie a zamedzuje tvorbe zlých baktérií a kvasiniek, a udržuje naše trávenie v rovnováhe. Aj napriek tomu, že je nabitý probiotickými baktériami, má silné antibakteriálne vlastnosti.

 

Viac o kefíre sa dozvieš aj na mojom blogu v prepracovanom teoretickom článku, rovnako aj v tom praktickom

Kategória: Kuchárska kniha
Späť do obchodu